CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

29 April, 2010

si ceva noutati...


Colier "renasciance" - creatie proprie - 30 RON
colier ce da o nota de delicatete si romantism... impletit cu grija din sarma de cupru, organza, perle si cristale irizate...UNICAT!Dimensiunea este reglabila in functie de dorinta dvs.La cerere pot crea si cercelusii.
------------------------------------------------------------------------------------------------- Bratara "victoriana" - creatie proprie 40 Ron
Bratara ce aminteste de epoca victoriana.simpla cu baza din catifea grena, cu tule, margele si trandafiri diafani va face pe purtataoarea ei sa fie admirata oferindui un plus de unicitate.Ptr ca este UNICAT!Se incheie cu snur organza lungimea modificand-o dupa cum doriti.




------------------------------------------------------------------------------------------------
Colier sidef 25 lei creatie proprie
Colier din sidef alb cu sarma argintata, margele din sticla de murano, din sticla cu irizatii, din acril, lant, floarea albastra si accesorii.unicat!






28 April, 2010

TARG DE HANDMADE DE 1 SI 2 MAI




Dupa cum cred, v-ati obisnuit deja ca aproape in fiecare luna, artistii handmade din Iasi sa va pregateasca si sa va incante cu noi articole si accesorii pentru acest sezon si nu numai.
Bijuterii, gentute, lumanari modelate manual si alte fineturi va asteapta sa le priviti, sa le probabti si de ce nu, sa le luati acasa cu dumneavoastra.

Asa ca VA INVITAM CU MARE BUCURIE, SAMBATA SI DUMINICA RESPECTIV PE 1 SI 2 MAI ATAT IN MOLDOVA MALL DE LA 10 LA 20, CAT SI IN PARCUL COPOU INCEPAND CU ORELE 10-20, LA TARGUL NOSTRU HANDMADE, pregatit cu mare drag pentru dumneavoastra.

Ca si invitati ii avem pe artizanii:

Charm Chic Boutique, Decoart, Belissima, Bijuterii Stanislav, Porcelain, Maria si Ioana Radu,
The Fine Boutique, Coquette mademoiselle, Ivostyle.ro, Gabriela Gasner, Sorin Istrate, Manulubiju, Nicorici Andra, Midorial, Moisei Albert si altii.

Va asteptam cu multa voie buna!